Wel weer eens tijd…

Geplaatst op 16 april 2011 Wel weer eens tijd...

Het was wel weer eens tijd, we zijn haast al weer op de helft van het huidige semester. Op dit moment volg ik de minor Multimediaal Reclame Bureau en ben ik één van de projectmanagers die verbonden is aan de opdracht om een digitaal NHL… Lees Verder »

Dierenwelzijnsweb – Wageningen

Geplaatst op 6 oktober 2010 Dierenwelzijnsweb - Wageningen

Ondertussen alweer enkele weken bezig met dit school project, gisteren hadden we een creatieve dag in Wageningen in het Forum gebouw van de WUR, na een reis van ruim 3 uur gingen we om 10:45 van start. Na een associatie oefening om onze hersenen een… Lees Verder »

Studiejaar weer van start

Geplaatst op 1 september 2010 Studiejaar weer van start

Studiejaar 2010-2010 is voor alweer sinds afgelopen maandag begonnen. Vorige week was ik nog mee met de introductie week als TeamCaptain waar ik een enorm gezellige groep eerste jaars CMD’ers mocht begeleiden. Het weer zat niet heel erg mee maar we hebben het allemaal erg… Lees Verder »

Exposure ’09

Geplaatst op 11 mei 2009 Exposure ’09

De nieuwe school periode is alweer enkele weken begonnen. En vol goede moet zijn we aan de slag gegaan met de promotie van Exposure ’09, op de website van Exposure wordt vandaag het programma bekend gemaakt. Enkel op de posters die mid vorige week werden… Lees Verder »

Deze website is gearchiveerd

Deze website is al geruime tijd niet meer actief onderhouden.

Voor een voorbeeld van mijn werk kunt u inmiddels terecht op van Denderen Media [EN].

Vragen met betrekking tot WordPress, problemen of ontwikkeling kan via WPhelpdesk.nl - WordPress Helpdesk.