Exposure ’09

Geplaatst op 10 mei 2009 door

Dit was het vierde project waar ik mij mee bezig gehouden heb op school. De opdracht was om extra bezoekers naar dit multimedia event te trekken en zich aan te laten melden op de website. Tijdens een kleine analyse kwam ik er al snel achter dat de website niet vindbaar was in de zoekmachines, er geen links richting de website waren en de site niet geoptimaliseerd was voor de zoekmachine en daardoor ook slecht toegankelijk was voor slechtziende. Verder was het opvallend dat er ieder jaar een nieuw .nl domein in gebruik werd genomen waardoor het ieder jaar weer lastig was om te scoren op de juiste zoektermen.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan, zo is er een klein en beknopt plan van aanpak opgesteld aan de hand van de analyse. De kernpunten hierin zonder in detail te treden waren: de website op orde maken, Search Engine Optimalisation, wordt sociaal. Onder het laatste punt vielen dingen als het gebruik maken van de kanalen die je al hebt, gebruik twitter en hyves, verspreid je persbericht en doe dit ook via social media sites.

Naast de Search Engine Optimalisation heb ik ook voor Exposure’09 een twitter achtergrond gemaakt die past bij de stijl van dit jaar.

Uit mijn Portfolio

Wezine

Wezine

DierenWelzijnsWeb

DierenWelzijnsWeb

SmartGuide

SmartGuide

Deze website is gearchiveerd

Deze website is al geruime tijd niet meer actief onderhouden.

Voor een voorbeeld van mijn werk kunt u inmiddels terecht op van Denderen Media [EN].

Vragen met betrekking tot WordPress, problemen of ontwikkeling kan via WPhelpdesk.nl - WordPress Helpdesk.