Wezine

Geplaatst op 7 juli 2011 door

Tijdens dit project zijn we bezig geweest om een digitaal informatie punt voor studenten op te zetten wat de interne communicatie binnen de NHL zou verbeter.

Het was een ambitieus project, we waren gestart met in totaal 10 groepsleden waarvan 4 managers. Gaande weg het project zijn nog eens het zelfde aantal studenten ons komen versterken. Naast deze grote groep studenten werkten we ook samen met de afdeling Marketing & Communicatie, de opleiding Communicatie en hadden veel contact met de Medezeggenschapsraad en andere afdelingen binnen de Hogeschool. Ook hebben we ons product mogen presenteren voor het College van Bestuur!

Het eindresultaat is te bekijken op http://Wezine.nl, deze opdracht zou slechts 1 semester duren maar er is door de NHL besloten om er nog een semester mee door te gaan, waar de focus verschuift van de ontwikkeling naar promotie en uitvoering.

Binnen dit project was ik één van de projectmanagers en was ik hoofdverantwoordelijk voor de technische realisatie en was ik aanspreekpunt voor de programmeurs, redactie en vormgevers om zo tot een goed eindresultaat te komen.

Uit mijn Portfolio

Wezine

Wezine

DierenWelzijnsWeb

DierenWelzijnsWeb

SmartGuide

SmartGuide

Deze website is gearchiveerd

Deze website is al geruime tijd niet meer actief onderhouden.

Voor een voorbeeld van mijn werk kunt u inmiddels terecht op van Denderen Media [EN].

Vragen met betrekking tot WordPress, problemen of ontwikkeling kan via WPhelpdesk.nl - WordPress Helpdesk.